Mottoni

Hyvä olo koko keholla

Olen Tuula Sarpola Pyhäjoelta ja olen harrastanut koko ikäni liikuntaa. Lapsena yleisurheilua ja hiihtoa, nyt aikuisena ryhmäliikuntaa, kuntosalia ja juoksua. Alunperin ammatiltani olen sairaanhoitaja ja opettaja. Sairaanhoitajan ammattitaitoani pidän edelleen yllä toimimalla hoitajana lyhyitä jaksoja säännöllisesti. Mutta koska olen innokas kokeilemaan ja opettelemaan uusia lajeja ja pidän hyvin paljon oppieni ja taitojeni jakamisesta muille päädyin opiskelemaan Oulussa Trainer4you:ssa hyvinvointivalmentajaksi, kuntosaliohjaajaksi, personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi. Lisäksi olen suorittanut yrittäjän tutkinnon, Foam roller-, Foam roller ohjaaja- ja työhyvinvointi asiantuntija-koulutukset.

Tällä hetkelle olen toinen omistajista Kalajoella sijaitsevasti kuntosalista, Hyvinvointikeskus ASEMA Oy:stä www.asemalle.fi ja toimin siellä kuntosaliohjaajana ja personal trainerina. Lisäksi olen myös Pyhäjoella Raaheopiston jumppaohjaajana säännöllisesti. Tykkään ohjata vauhdikkaita ryhmäliikuntatunteja mm. hiittiä ja kuntonyrkkeilyä, mutta myös rauhallisempaa joogaan perustuva venyttelyjumppaa.

Miksi toimin hyvinvointialalla? Pidän työstä, jossa saa olla kontaktissa erilaisten ihmisten kanssa, työ on vaihtelevaa ja asiakkaat ovat kaikki erilaisia. Saan huomata asiakkaissa tapahtuvat muutokset ja näen sen ilon, joka niistä muutoksista seuraa asiakkaille itselleen. Pidän työstä, jossa saa tehdä ja toteuttaa itseään. Tykkään opettaa ja ohjata asiakkaita.

Olen iloinen, välillä räiskyvä, mutta osaan olla topakka tarvittaessa ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautin uusiin ihmisiin tutustumisesta, kannustan asiakkaita, annan heille palautetta, pyydän sitä myös itselleni ja toivon aina, että asiakas pääse tavoitteeseensa. Osaan tehdä kompromisseja ja kykenen neuvottelemaan, pidän haasteista ja tartun rohkeasti uusiin tilanteisiin.

KYSY ROHKEASTI, NIIN MIETITÄÄN YHDESSÄ SINULLE HYVÄ VALMENNUSPAKETTI.