Personal trainerin elämää
 

Ihana kesä on vihdoin tullut tänne pohjanmaalle. Paljon on ollut aurinkoisia päiviä ja on saatu nauttia lämmöstä. Pitkän talven jälkeen on ollut mahtava siirtää treenit ulos.

Vuosi on vaihtunut ja onneksi terveenä. Joulukuun alussa sairastuin influenssa B:hen ja oli todella rankka tauti. Kuumetta monta viikkoa ja joka paikka kipeänä. Nyt sitten kuukauden liikkumattomuuden jälkeen aloittelen liikkumista itseni kanssa ja myös asiakkaiden kanssa.

Huomenta taas. Herätessäni tänään aamulla ja katsoessani ikkunasta ulos olin vähän pettynyt. Se lumi jota torstaina ja perjantaina satoi, niin oli siitä suurin osa sulannut eilisen vesi sateen johdosta pois.

Hellou! Tänään on sellainen päivä jolloin teen kirjanpitotyötä, päivitän NuSkin sivustoa ,tein tilauksen ja suunnittelin mainosta black friday päivälle. Innolla odotan sitä päivää, koska järjettömän hyvät tarjoukset ja oon niin innoissani tuotteista vieläkin, vaikka ovat mulla jo vuosia olleet käytössä mut ku ne vaan on niin hyviä et ei voi olla...