Kesä tuli vauhdilla

17.06.2018

Ihana kesä on vihdoin tullut tänne pohjanmaalle. Paljon on ollut aurinkoisia päiviä ja on saatu nauttia lämmöstä. Pitkän talven jälkeen on ollut mahtava siirtää treenit ulos.

Kesän aloitti mahtava melontareissu Raahen saaristossa, merenkäynti yltyi aika hurjaksi mutta mahtavasti hermot kesti ja kaatumatta selvisin rantaan. Pieni oma miniloma näin kuun alkuun.

Touko- kesäkuussa järjestin ystäväni Katjan kanssa kesäleirin erityislapsille. Leiri oli 2 kertaa viikossa ja vain puoli tuntia kerrallaan. Leikimme erilaisia pihaleikkejä, harjoittelimme urheilulajeja ja kävimme ratsastamassa. Tärkeintä oli se yhdessä olo ja opettelu omaan vuoroon eli toisen huomioon ottaminen. Ratsastaminen oli mahtava huipennus ja sitä jatketaan syksyllä.

Kuntonyrkkeily siirtyi myös ulos eli Kerran viikossa kokoonnumme Rautiperän hiihtomajalle jonne olen rakentanut radan joka sisältää mm. autonrenkaita, lekaa, köyttä,kiipeilytelinettä ja paljon muuta hauskaa ja raskasta. Porukka on ollut tosi innoissaan.

Heinäkuussa matkaamme Leville kisaamaan todella itsensä voittamisesta artic challange kisaan. Meitä on 14 kisaajaa ja niihin kohottelemme kuntoa ryhmässä ja yksinään. Kisa kuulumisia tulee tänne myöhemmin.

Myös Hiit-treeni on toteutettu pihalla. Matot ja vesipullot kainalossa porukka on hikoillut minun omalla pihalla. Musa pauhaa ja hiki tulee.

Kalajoella on mahtava kiipeily ja seikkailu puisto Pakka johon kävin tutustumassa sairaanhoitaja kollegoiden kanssa. Hurjia kiipeämisiä ja vielä hurjempia liukuja valjaiden varassa. Oma pää ei tykkää korkeista paikoista eikä ne liukuun hyppäämiset olleet herkkua mutta olen voittanut itseni ja selvisin hengissä sieltä.

Kaiken liikunnan lisäksi olen myös aktiivisesti touhunnut Nuskin-tuotteiden parissa. Olin viime lauantaina Oulussa koulutuksessa jossa Tanskan toimistolta oli henkilökuntaa kouluttamassa meitä ja kertomassa uutuus tuotteista ja kampanjoista. Olkaahan kuulolla kaikkee ihanaa on tulossa.

Kesä on lähtenyt todella vauhdilla käyntiin ja intoa on kuin pienessä kylässä. Muistakaa nauttia aurinkoisista päivistä ja ulkoilkaa paljon.

terkuin Tuula